06-28-2014, 08:01 AM 

(06-28-2014, 07:46 AM)herp napisał(a): Nie podoba mi się tekst, który jest o niczym i na siłę hipsterska linia wokalu. Muza niczym szczególnym się nie wyróżnia, a mnie, odrzuca. Estetyka jakby waszym targetem bylo hipstergimnazjum.
Dojrzałosc? Numer, tekst, prostackość nie kojarzą mi się z najlepszymi moimi wzorcami, gdzie przekaaz emocji odbywa się zupelnie innymi kanałami, tu zupełnie nie ma głębi. A moze jestem głuchy i ich nie słyszę...
Hellyeah! A nie mogłeś tak od razu napisać, zamiast o sraniu i rzyganiu? Tekst nie jest wprawdzie o niczym, ale przecież nie będę opowiadał obszernie, o czym. Nie wchodzi Ci i już - o.k.
Nie żebym coś porównywał (bo zaraz ktoś naskoczy na mnie za szarganie świętości i zestawianie gówna z marcepanem itd.) - ale czy tekst "Whole Lotta Love" jest o czymś, czy o tym że kolesiowi stoi i chce zasadzić ogóra?
Wokal nie jest celowo "hipsterski" - frontman tak zapodaje od końcówki ubiegłego tysiąclecia, kiedy jeszcze nawet nie było słowa "hipster"
Szczerze - nie mam pojęcia, kto (i czy w ogóle ktokolwiek) może być targetem takiej estetyki. Hipstergimnazjum - jak mi się zdaje - byłoby niezłe, bo przynajmniej ktoś by na koncerty chodził i wieszał plakaty nad łóżkiem