09-21-2014, 12:53 PM
(09-21-2014, 10:34 AM)Poisoned napisał(a):chodzi o taką manierę jaką prezentuje Scott Stapp z Creed? też mnie wkurwia niemożebnie, choć w przypadku Creed paradoksalnie jestem w stanie to wytrzymać, lubię ten zespół.(09-15-2014, 01:12 PM)Basstard napisał(a): A u wokalisty najbardziej wkurwia (nie drażni, tylko WKURWIA) sposób wymawiania "u". Barwę i manierę ma zaś podobną do wokalistopodobnych postaci z takich zespołów jak Cool Kids Of Death czy Kumka Olik (tak, są bardzo różne, ale jest też mnóstwo punktów stycznych), czyli dokładnie taką, jakiej nie znoszę. No przepraszam, naprawdę, nie mogę.
O, to to! Też tej maniery nienawidzę jak cholera!
Dobrze, że jeszcze nie przeciąga "ie", jak w Negatywie ("niije umiijem" i tym podobne) - to jest dla mnie szczyt wszystkiego, nie do przebrnięcia.
a żeby nie walić offtopa, to zapodam jeden ze swoich starych coverków

ostatnio robiłem sobie taką małą retrospekcję i w sumie trochę się wstydzę tych starych nagrywek, strasznie drętwo mi to wtedy szło. ale tego precla z powyższego filmiku strasznie mi żal, zajebisty egzemplarz, super mruczał... tylko niestety, p-bass jest dla mnie zbyt mało uniwersalny i nie sprawdzał się u mnie jako jedyny instrument.
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle