(11-03-2014, 08:30 AM)badkins napisał(a): Przejrzałem kilkadziesiąt stron tematu i główa PF500 pojawiła się raz czy dwa - opinie na plus.
Ciekawi mnie jak się ma sound przykładowego stacka PF 500 z paczką 2x10HE lub 1x15HE. Paczki w necie mają raczej przeciętne opinie, głowa przeciwnie.
Jako, że niebawem żegnam się z paczką TE 1048H (nie te plecy) to szukam partnera do mojego SVT 3 Pro i myślę, czy nie pójść totalnie w mobilność.
4x10HLF też swoje waży.
Ja co prawda nie Mateusz, ale on się nie babrze w chincolach a ja owszem.
PF210HE i PF-115HE to bardzo fajny zestaw (posiadam), ale jak już masz 3PRO, to zostań przy 3PRO.
Świetnie leży na paczkach Portaflexa (rack nie wystaje) i rasowo brzmi.
PF-500 NIE ogrywałem, ale znam na wylot 3PRO, 7PRO i PF-350.
Między 7PRO a 3PRO jest spora różnica, między 3PRO a PF-500 będzie jeszcze większa. Niestety - dostajesz to, za co płacisz. A płacisz połowę ceny 3PRO.
Wracając do paczek - jeśli nie kupisz obu na raz, to polecam zacząć od "15. 210 nie nadaje się na standalone (próbowałem), podczas gdy na 115 można śmiało grać nawet plenery (także próbowałem).
Podsumowując: sprzedasz 3PRO, będziesz żałował. 410HLF też mi bardzo brakuje (miałem), ale Portaflexy dają radę. Cały czas mam 350 przykręconą do jednej paczki - jako backup albo piec na mało ważne joby. '
EDYTA: Dzięks Bratekr