01-25-2015, 12:52 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-25-2015, 01:04 PM przez bratekr.)
Ej, całkiem fajnie to brzmi! Robi się ciepły, fajny grubasek, brzmi całkiem miło. Nie ukrywam, że gdyby miał jeszcze pętlę efektów, to bym się bardzo poważnie nad nim zastanowił.
Ciekawe, czy Scrambler będzie reagował na artykulację jak SFT (bo słychać, że coś tam się zmienia).
Jeśli to miałby być szwajcarski scyzoryk, to przydałaby się pętla z regulacją nasycenia sygnałów - przydałoby mi się to przy użyciu fuzzów. No i blend scramber/czysty. Od kiedy mam dwa efekty z blendem naprawdę doceniam to, co robią dla brzmienia.
Edyta - spaliłem, na blenda!
Ciekawe, czy Scrambler będzie reagował na artykulację jak SFT (bo słychać, że coś tam się zmienia).
(01-25-2015, 12:50 PM)mazdah napisał(a): Po co Ci pętla efektów...w efekcie?![]()
Dla mnie mega plusem jest Aux In i wyjście słuchawkowe, pętli nie używałem nigdy w niczym.
Jeśli to miałby być szwajcarski scyzoryk, to przydałaby się pętla z regulacją nasycenia sygnałów - przydałoby mi się to przy użyciu fuzzów. No i blend scramber/czysty. Od kiedy mam dwa efekty z blendem naprawdę doceniam to, co robią dla brzmienia.
Edyta - spaliłem, na blenda!