5/7!!!!
Pewnie już opowiadałem jak na moim koncercie najebany basista "żezowy" zarzucał nam, że nie zagramy na 5/7.
Nawet to wystukał jak go perkusista poprosił.
Miał w sumie rację - nie zagralibyśmy
)))
A, mówił mi jeszcze, że mój Witwicki chujowo brzmi i on ma 10 kilogramowego squeira jazza i to dopiero gra.
Ile zajmie Ci zapamiętanie tekstu hymnu narodowego w sytuacji w której
- mówisz po polsku
- nie mówisz po polsku
Znam wielu wokalistów którzy śpiewają teksty angielskie fonetycznie - niby ok, a jednak...
A, że nie trzeba wszystkiego wiedzieć i nie jest jakimś dramatem to, że ktoś czegoś nie wie i mu to nie przeszkadza to inna sprawa.
Pewnie już opowiadałem jak na moim koncercie najebany basista "żezowy" zarzucał nam, że nie zagramy na 5/7.
Nawet to wystukał jak go perkusista poprosił.
Miał w sumie rację - nie zagralibyśmy
A, mówił mi jeszcze, że mój Witwicki chujowo brzmi i on ma 10 kilogramowego squeira jazza i to dopiero gra.
(02-24-2015, 10:17 AM)citizenkane napisał(a): Dobra, powiedzmy że przynosisz na próbę riff w 7/11, ile trwa nauka (ogarnięcie) przez kolegów z zespołu max 5 min?
Ile zajmie Ci zapamiętanie tekstu hymnu narodowego w sytuacji w której
- mówisz po polsku
- nie mówisz po polsku
Znam wielu wokalistów którzy śpiewają teksty angielskie fonetycznie - niby ok, a jednak...
A, że nie trzeba wszystkiego wiedzieć i nie jest jakimś dramatem to, że ktoś czegoś nie wie i mu to nie przeszkadza to inna sprawa.