03-21-2015, 07:57 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-21-2015, 08:05 PM przez citizenkane.)
(03-21-2015, 03:49 PM)warstadt napisał(a):Cytat:Przecież to jest Reverox - kapela z PL...
[quote]
Ha, Alfikowi znów udało się kogoś nabrać
Czytam to i zastanawiam się o co ci k*%#a chodzi... Po czym patrzę na to co sam napisałem...
[quote='citizenkane' pid='478871' dateline='1426887506']
Nie znam. Fajnie grają, fajnie brzmią po angielsku. Ale na 100% nie są z Polski, zdradza ich trochę akcent wokalisty i przede wszystkim miks. Super wbite ślady, ale jest tak blisko że ciężko oddychać.
Nie wiem skąd w zdaniu wizięło się to "nie"
Przecież to zdanie z tym "nie" w kontekście totalnie nie ma sensu
Ze niby jaki mają akcent jak nie polski? Cockney?
Tak to jest jak się pisze posty w pracy gdy ma się na to 30 sek.
(03-21-2015, 01:20 PM)Burning napisał(a): Ta gitara z prawej, która aż wychodzi z głośnika jest fajna, ale nie jestem fanem "werbla na twarzy"
Ale całość ładnie zrównoważona.
Nie chcę obrażać w żadnym przypadku miksera. Ale interpretacja tego utworu pod względem miksu właśnie, mnie dziwi. Muzyka ewidentnie odnosi się do brytyjskich dzwięków, natomiast miks jakby celowo ignoruje dziesiątki lat tradycji realizacji tego typu muzyki.
Nawet tutaj, gdzie ta płyta mocno odbiega od standardów tego typu brzmienia, wszystko jest lekko wykoksowane, i bardzo bliskie to jednak zostaje miejsce trochę finezji i powietrza.
To jest moje zdanie i nikogo nie chcę do niego ani przekonywać ani tym bardziej obrażać.
A jeśli ktoś się ze mną zgadza, to trudno 

![[Obrazek: talent.jpg]](http://i209.photobucket.com/albums/bb104/Basekk/talent.jpg)