08-31-2015, 05:35 PM
Paczka basowa na 2x Eminence Delta12 - ktoś coś? rozmyślam zmianę w mniej lub bardziej określonej przyszłości 410 na 212 i te głośniki teoretycznie spełniają moje wymagania, tylko nigdy nie ogrywałem / nie słyszałem (albo sobie nie przypominam) jak się dogadują z basem (zwłaszcza przesterowanym) strojonym do niskiego C (lub 5 strunowego strojonego standardowo - niskie B). Jak dobrze kojarzę Delta10 są stosowane i mają ogólnie dobre opinie, tak o 12-tkach nic nie wiem.
Albo - w opcji "kto biednemu zabroni" FaitalPro 12PR300 - w/g cennika Noisy Box`a najskuteczniejsze, najmocniejsze i ogólnie naj naj naj tylko nigdy nie miałem styczności z żadnym Faital`em i tu już bardziej pytam z ciekawości
No i pasmo od 35hz - przy głośnikach 12" czy one dają radę tak nisko zejść? nie dławią się? (cena by sugerowała że nie, ale lepiej dwa razy głupio spytać niż raz głupio kupić ;P)
Przy okazji wołam @diyManiek
Albo - w opcji "kto biednemu zabroni" FaitalPro 12PR300 - w/g cennika Noisy Box`a najskuteczniejsze, najmocniejsze i ogólnie naj naj naj tylko nigdy nie miałem styczności z żadnym Faital`em i tu już bardziej pytam z ciekawości

Przy okazji wołam @diyManiek