10-17-2010, 10:59 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-17-2010, 11:02 AM przez MrPapaBear.)
No już tak zupełnie offtopem lecąc to zawsze basoofka była nieco sztywnym portalem dla basistów wszelkiej maści. Przez to mamy swój "żłobek głupich pytań" ale i rozbudowaną galerię sprzętów, basistek, basistów, dużo fajnych recenzji, kulturę słowa itd. Offtopy są szybko usuwane a głupie wątki zostawiane żeby po raz 10001 wałkować to samo bo jakiś baran nie potrafi sam za siebie pomyśleć (co mnie osobiście kłuje w oczy ale nie ja jestem adminem).
Tu z kolei, czy to było WD czy BassCity była raczej atmosfera barowa, można było sobie wejść pogadać o basach, dupach, motoryzacji itd z ludźmi o podobnych zainteresowaniach. Oftopy zostawały ale głupie wątki były kasowane.
A teraz na basoofce lecą kurwy i inne spierdalaje a tutaj na pierwszej stronie żyją wątki "4 czy 5 strun?", "jaki wzmacniacz wybrać?"
Wstyd! 
To chyba ma związek z tym całym odwróceniem biegunów
Tu z kolei, czy to było WD czy BassCity była raczej atmosfera barowa, można było sobie wejść pogadać o basach, dupach, motoryzacji itd z ludźmi o podobnych zainteresowaniach. Oftopy zostawały ale głupie wątki były kasowane.
A teraz na basoofce lecą kurwy i inne spierdalaje a tutaj na pierwszej stronie żyją wątki "4 czy 5 strun?", "jaki wzmacniacz wybrać?"

To chyba ma związek z tym całym odwróceniem biegunów