11-10-2015, 05:33 PM
Jeśli byś poszedł w minimalizm, to faktycznie 210 będzie OK, ale nie spodziewaj się szału głośniowego i "dmuchającego". Poważnie - obczaj Noisy Box. Jeśli byś chciał ograć w Warszawie - możemy się spotkać i pograłbyś na mojej 112.
Jest jeszcze HandBox - paru ludzi z forum ma ichne 210 i bardzo sobie oni ją chwalą. Pamiętam też prezentację, która odbyła się w S7 i produkty HB bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły. Wprawdzie przez ich pocisk na "sreodymy" trochę zyskałem dystansu do słów panów z tej firmy, jednak ich sprzęt bronił się o wiele lepiej sam niż oni bronili go
.
Jest jeszcze HandBox - paru ludzi z forum ma ichne 210 i bardzo sobie oni ją chwalą. Pamiętam też prezentację, która odbyła się w S7 i produkty HB bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły. Wprawdzie przez ich pocisk na "sreodymy" trochę zyskałem dystansu do słów panów z tej firmy, jednak ich sprzęt bronił się o wiele lepiej sam niż oni bronili go

(11-10-2015, 02:52 PM)Tomek napisał(a): Co ja gram? Dobre pytanie, sam chciałbym wiedzieć.Powiedzmy, że coś pomiędzy jazzem a rockiem.
Marka sama w sobie mnie nie interesuje. Wiadomo, najlepiej by było kupić wszystko od Aguilara i udawać endorsera, ale jak można taniej, a niekoniecznie gorzej, to poproszę. Najbardziej chyba interesuje mnie 2x10, tak do 3 klocków.
Fajnie na stronie tego Noisy Box. Ceny super, a skoro polecasz, to trzeba rozważyć. Jakieś konkretne modele?