No tu jest problem taki, że my nie gramy koniunkturalnie, czyli tego, co chcieli by słyszeć inni muzycy, tylko to, co nam się podoba
Ile było takich zespołów? Dużo? Widocznie to jest muzyka, którą lubi dużo ludzi
Lepiej grać coś co gra dużo ludzi, ale w zgodzie z samym sobą, niż na siłę coś innowacyjnego, ale czego sami nie lubimy. Więc wybacz, ale specjalnie dla Ciebie nie zmienimy stylu
Po za tym o gustach się nie dyskutuje. jest oczywistą oczywistością, żs każdy ma swój gust i nasze granie nie każdemu się spodoba.
Nie wiem, co jest nie tak z precyzją, skoro sprawdzaliśmy, i - przyznaję się - momentami trzeba było ręcznie wyrównać i jest co do bitu
A że tylko pozornie proste, to ja wiem, bo niejeden perkusista już był przez nas testowany, i większość sobie zęby połamała na poprzesuwanych akcentach, których mamy sporo. I to perkusiści, którzy lata grają nie dawali rady.
Ale i tak dziękuję za uwagi.
I masz szczęście, że perkusista, który brał udział w tych nagraniach nie słyszał uwag o strojeniu itp, bo by Ci strzelił godzinny wykład na temat strojenia perkusji
Fakt, że chodzi i stroi wszystkim dookoła.

Nie wiem, co jest nie tak z precyzją, skoro sprawdzaliśmy, i - przyznaję się - momentami trzeba było ręcznie wyrównać i jest co do bitu

A że tylko pozornie proste, to ja wiem, bo niejeden perkusista już był przez nas testowany, i większość sobie zęby połamała na poprzesuwanych akcentach, których mamy sporo. I to perkusiści, którzy lata grają nie dawali rady.
Ale i tak dziękuję za uwagi.
I masz szczęście, że perkusista, który brał udział w tych nagraniach nie słyszał uwag o strojeniu itp, bo by Ci strzelił godzinny wykład na temat strojenia perkusji

Pozdrawiam
Ajgor
Ibanez SR300E,
Ampeg BA-108,
Ampeg PF 500,
Samoróbka kolumna na głośniku Eminence Delta 15" 300W
Ajgor
Ibanez SR300E,
Ampeg BA-108,
Ampeg PF 500,
Samoróbka kolumna na głośniku Eminence Delta 15" 300W