Ależ ja nie oczekuję żadnych zachwytów. I od dłuższego czasu próbuję grzecznie wytłumaczyć, że nie mamy zamiaru być wyjątkowi. Nie wiem, dlaczego tak się na to uparliście.
Gramy tak, jak NAM się podoba i już. Nie wiem po co chcecie nas zmusić do grania inaczej. Ze swych niedoskonałości doskonale zdajemy sonie sprawę. I na prawdę nie wiem, w którym miejscu jesteśmy a'la Dżem
Prędzej Cree, chociaż wiem, że poziomem nam do nich daleko.
A tamtego posta wrzuciłem z nadzieją, że przynajmniej część z tu obecnych na nas zagłosuje
Taka mała promocja. A nie po to, żeby zbierać zachwyty albo wysłuchiwać krytykę.
P.S. Przepraszam, jeśli komuś się wydaje, że piszę niegrzecznie. Nie jest to moim zamiarem. mam ostatnio bardzo poważne problemy rodzinne i jestem skrajnie rozdrażniony.
Ehh. Może już lepiej się nie będę odzywać.
Gramy tak, jak NAM się podoba i już. Nie wiem po co chcecie nas zmusić do grania inaczej. Ze swych niedoskonałości doskonale zdajemy sonie sprawę. I na prawdę nie wiem, w którym miejscu jesteśmy a'la Dżem
A tamtego posta wrzuciłem z nadzieją, że przynajmniej część z tu obecnych na nas zagłosuje
P.S. Przepraszam, jeśli komuś się wydaje, że piszę niegrzecznie. Nie jest to moim zamiarem. mam ostatnio bardzo poważne problemy rodzinne i jestem skrajnie rozdrażniony.
Ehh. Może już lepiej się nie będę odzywać.
Pozdrawiam
Ajgor
Ibanez SR300E,
Ampeg BA-108,
Ampeg PF 500,
Samoróbka kolumna na głośniku Eminence Delta 15" 300W
Ajgor
Ibanez SR300E,
Ampeg BA-108,
Ampeg PF 500,
Samoróbka kolumna na głośniku Eminence Delta 15" 300W