12-14-2016, 06:02 AM
Dzięki za komentarze,z paroma się zgadzam,bo mam swoje wnioski po nagraniach i realizacji. My nie staramy się wyznaczać nowych standardów, jak kiedyś próbowaiśmy to nie srobiliśmy ani jednego swojego utworu i zagraliśmy set coverów. To nagranie to wypadkowa naszych obecnych i byłych inspiracji i tego co do się razem zbudować w parę miesiecy(gramy od sierpnia a w studiu bylismy w pazdzierniku).
Co do dygresji nie wiem za bardzo jak mielibyśmy wyzbyć się kopiowania jednych słuchając bez przerwy drugich, no chyba że jest lista tych których kopiować jest warto
Ja jestem bardzo zadowolony z tych nagrań i kompozycji, a droga tu wytyczona powinna ewoluować z czasem jak będziemy w stanie dalej komponować bez narzucania sobie barier i po wczorajszej próbie widzę, że tak będzie jeszcze jakiś czas.
Co do dygresji nie wiem za bardzo jak mielibyśmy wyzbyć się kopiowania jednych słuchając bez przerwy drugich, no chyba że jest lista tych których kopiować jest warto

Ja jestem bardzo zadowolony z tych nagrań i kompozycji, a droga tu wytyczona powinna ewoluować z czasem jak będziemy w stanie dalej komponować bez narzucania sobie barier i po wczorajszej próbie widzę, że tak będzie jeszcze jakiś czas.