09-05-2017, 08:55 AM
Dzięki, Panowie
Zebrałem właśnie zjebę, bo okazało się, że widełka nie były jeszcze do rozpowszechniania (szczególnie Get Out Of My Head), o czym nikt wcześniej nie wspomniał
No ale trudno, rozlane mleko wypije kot. Będę jedynie wdzięczny jeśli NIE będziecie jak na razie podawać dalej 
Co do brzmienia - te konkretne numery nagrywałem na Westonie za tysiunc (większość płyty nagrałem na nim, dwa na fretlessie, choć jeden pewnie nie wejdzie na płytę, dwa na Alembicu i jak wyżej - jeden z nich zapewne się nie pojawi)
Traktowany delikatnie nieźle udaje Precla, przy mocniejszym pierdolnięciu w strunę ma zupełnie inną górę niż "prawdziwy" Precision, ale myślę, że to w pewnej mierze kwestia przystawki. Mam obecnie oryginał, czyli japońską kopię DiMarzio. Chciałbym wrzucić coś z AlNiCo, ale na fenderowską chwilowo mnie nie stać
Co polecalibyście zamiast?
Co do brzmienia - te konkretne numery nagrywałem na Westonie za tysiunc (większość płyty nagrałem na nim, dwa na fretlessie, choć jeden pewnie nie wejdzie na płytę, dwa na Alembicu i jak wyżej - jeden z nich zapewne się nie pojawi)