02-01-2018, 09:23 PM
Imho - bardzo fajny procesor. Jeśli mnie pamięć nie myli, to siedzi tam ten sam procesor co w MS60B. Mam to pudełko i w sumie całkiem niegłupie są efekty. Modulatory są bardzo przyzwoite (chorusy itp.), przestery ssą, emulacje... są. Jest w nim picz szifter basowy, który robi mi robotę w graniu, więc zdrady nie ma. Mam go cały czas w podłodze i robi mi tor sygnałowy gitary.
B3 ma kilka funkcji więcej i jest trochę trudny do dostania na rynku wtórnym. Ma looper, może robić za interfejs i mikropodłogę w jednym cholerstwie. Do grania gigów i prób jest spoko. Jak chcesz się pobawić też jest git. Jeśli chcesz zobaczyć, jakich efektów potrzebujesz, to też będzie super. Może go nawet zostawisz, bo modulatory ma całkiem fajne.
B3 ma kilka funkcji więcej i jest trochę trudny do dostania na rynku wtórnym. Ma looper, może robić za interfejs i mikropodłogę w jednym cholerstwie. Do grania gigów i prób jest spoko. Jak chcesz się pobawić też jest git. Jeśli chcesz zobaczyć, jakich efektów potrzebujesz, to też będzie super. Może go nawet zostawisz, bo modulatory ma całkiem fajne.