11-20-2010, 05:52 PM
Co do konserwacji - żeby nie było w offtopie, ja czyszczę basówkę jak się pobrudzi/zakurzy albo śmierdzi fajkami, na przykład po klubowym jobie, bo nie mogę znieść tego smrodu
robię to normalną szmatką, bez żadnego czary mary, czasami cytrynowy olejek na podstrunnicę, albo oliwa z oliwek na heban.
co do OT dyskusji o Warwicku -
...stabilizatorów Huyndaia
- nie byłby to taki zły interes dla Warwicka, biorąc pod uwagę, że Kia-Hyundai jest obecnie jednym z najbardziej rozwijających się koncernów na świecie
Polecam obadać też tegoroczny ranking niezawodności Auto Świata - kto spadł a kto poszedł w górę. W ogóle bardzo dobre porównanie - Hyundai obecnie to żadne porównanie do niegdysiejszych Accentów, a Warwick - biorąc pod uwagę to co tu piszą ludzie - wręcz przeciwnie 
A, przepraszam, chciałem jeszcze dopisać: James Jamerson powiedział - "THE DIRT KEEPS THE FUNK" i nigdy nie czyścił podstrunnicy, a podobno korpus tylko okazjonalnie

co do OT dyskusji o Warwicku -
...stabilizatorów Huyndaia

A, przepraszam, chciałem jeszcze dopisać: James Jamerson powiedział - "THE DIRT KEEPS THE FUNK" i nigdy nie czyścił podstrunnicy, a podobno korpus tylko okazjonalnie