11-24-2010, 10:51 AM
nie, należy do Lexa Sadlera, dość popularnego w Nowym Jorku basisty sesyjno-jamowego z kręgów r&b/hip-hop/soul/funk. Ten bas ma wymiary, rozstaw strun, pickupy Streamera Stage 1, a drewno ze Stage 2. Lex ma dwa takie, jeden ze złotym hardwarem, jeden z chromowym, poza tym jeszcze dwie customshopowe szóstki W (w tym jedna fretless), jakieś Fendery, DiPinto Belvedere etc 
nagłaśnia się Aguilarem, Ampegiem lub Trace'm, więc niechybnie (zwłaszcza w połączeniu z Warwickiem) oznacza to, że lubi zamulać
Lex został ostatnio endorserem Warwicka, ale już po samodzielnym zakupieniu tych czterech CS'ów, więc nie wiem co z tego ma 
A Stuart Zender z JQ możliwe że miał też takiego białego Streamera, wiem że oprócz tego najsłynniejszego malowanego we wzorek z kocyka, miał też czwórkę w najprostszym wykończeniu olejowym (cała pierwsza płyta na niej nagrana, i do tego brzmienia ponoć dążyli projektując sygnaturę), piątkę całą chromowaną, Thumba i pewnie coś jeszcze.
nagłaśnia się Aguilarem, Ampegiem lub Trace'm, więc niechybnie (zwłaszcza w połączeniu z Warwickiem) oznacza to, że lubi zamulać
A Stuart Zender z JQ możliwe że miał też takiego białego Streamera, wiem że oprócz tego najsłynniejszego malowanego we wzorek z kocyka, miał też czwórkę w najprostszym wykończeniu olejowym (cała pierwsza płyta na niej nagrana, i do tego brzmienia ponoć dążyli projektując sygnaturę), piątkę całą chromowaną, Thumba i pewnie coś jeszcze.