04-03-2020, 11:37 AM
(04-03-2020, 10:53 AM)zwinny napisał(a):(04-02-2020, 06:54 PM)Basstard napisał(a):(04-02-2020, 05:43 PM)zwinny napisał(a): za jednym podejściem to nagrałeś? tak czy inaczej szacun, ta linia to mordęga dla palców
Jeśli pytasz, czy audio klejone, to nie. Ale tejków było 2137. A video owszem, klejone z kilku z nich - bo do każdego podejścia video nagrywałem też dźwięk. Potem wybrałem najlepsze podejście, skleiłem video z tego, co miałem (acz, o ile pamiętam, to robione komórką stojącą na biurku było z tego samego tejka, z którego widać mnie z całym basem) i włala. Po prostu stwierdziłem, że to będzie ciekawsze wizualnie niż jedno ujęcie gdzie dziad siedzi z basem i plumka.
A numer rzeczywiście okrutny.
tak, byłem ciekawy czy czitowałeś i czy skleiłeś audio z kilku tejkównatomiast jeśli chodzi o wizual, kilka ujęć to fajna sprawa, ale wg mnie trzeba to robić z wyczuciem. inaczej widzowi może się zakręcić w głowie. i chyba trochę z tym przedobrzyłeś, ale to tylko moja skromna opinia.
w każdym razie, super grasz, jak zawsze.
Od kiedy klejenie finalnej ścieżki z kilku tejków to czitowanie? Jeśli nie równał go ani nie stroił to imo czitowania nie ma. Nagrywają tak nawet „najwięksi” i nie ma tu żadnego wstydu.