12-29-2010, 11:59 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-30-2010, 12:12 AM przez Maciejeq.)
(12-29-2010, 11:53 PM)Burning napisał(a): Maciejeq - imho przester z EHX jest jednym z najfajniejszych przesterów ever
chciałbym, żeby wypuścili tę kostkę bez prawej części albo z dwoma switchami, żeby filtry dołączać dodatkowo czasem.
Widzisz, a mi się jakoś nie specjalnie klei ten przester. Tzn. jeszcze nie próbowałem go samego używać w kapeli, ale brzmi tak po prostu suchawo
A z tym że filtry odłączane- zgadzam się w pełni. Ciekaw jestem czy jest możliwość takiej modyfikacji, tu pstryk, tam pstryk i wszystko się pięknie rozłącza.
(12-29-2010, 11:53 PM)zakwas napisał(a): Fuck, przed chwilą sprawdzałem w KSZecie czy go jeszcze sprzedajesz...Czuję się winny że takiego gasu narobiłem, a tu rozczarowanie
EdytaGórniak:
Ok, nagranie jest- jak założyć słuchawki i się wsłuchać, to idzie usłyszeć tego FT-2 z OC-2. Niestety byłem nagrywany mikrofonem dynamicznym i zebrało mnie tak jak zebrało, taka ciepła klucha z tego wyszła.
http://w984.wrzuta.pl/audio/0y6n4YNiEsN/oc2ft2
W rzeczywistości brzmi bardziej zwarcie, nie rozlewa się tak jak na tym nagraniu. No ale poglądowe jakieś jest.