01-21-2013, 10:01 AM
(01-21-2013, 09:54 AM)motyx napisał(a):(01-21-2013, 09:37 AM)bunialski napisał(a): Ja to widzę podobnie jak Omson 3,5k to jest absolutnie dość na gitarę. Masz prawo marzyć o czym chcesz, wiadomo twoja sprawa. To że porównujesz się do chorych gości, którzy swoje ego lokują w autach to też twoja sprawa. Moim zdaniem to pogoń za niczym. Ja też mam prawo do swojego zdania hehe.
Bas to max do 3,5k, ale widzę w sygnaturce, że na nagłośnienie to już można ile fabryka dała ?![]()
Jak kogoś stać niech kupuje, nie rozumiem skąd takie negatywne nastawienie na polskich forach basowych. Wchodzisz na talkbassa/basschat/forum musicmana i tam nikt nikomu nie napisze, że jest nieracjlonalny, bo kupił gitarę za 10k, a gra same prymki w rockowej muzie. Wszyscy mu pogratulują i będą się cieszyć razem z nim, że ma fajny sprzęt. U nas to od razu "ale chujowy bas kupiłeś", "korpus z lipy pewnie nie brzmi", "odkręć płytkę", "w tej cenie mogłeś kupić xxxx były 500x lepszy"... Męczmy mnie pomału to nastawienie. Nie chodzi o to, żeby stworzyć kółko wzajemnej adoracji, ale miejmy gdzieś jakieś granice.
+zyliard!