07-12-2013, 12:09 PM
(07-12-2013, 11:16 AM)Alfik napisał(a): Błagam Cie dla dobra młodych basistów przestań pisać bzdury na tym forum...
Tak zupełnie szczerze, to kompletnie nie rozumiem, dlaczego wychodzisz z założenia, że masz prawo narzucać innym swoje zdanie, oraz co mogą pisać, a czego nie (na ponoć wolnym forum)?
Zawsze wydawało mi się, że autorytet (a wychodzi na to, że chyba jesteś na punkcie własnego wyjątkowo przewrażliwiony, skoro publicznie posuwasz się do niepotrzebnie złośliwego stwierdzenia cytuję: "W przyszłym roku Omson powinien chyba jakiejś warsztaty poprowadzić, w końcu ma już tyle punktów reputacji co ja i o połowę więcej niż Ty chytry>> ") buduje się w oparciu o wzajemny szacunek do innych. Nawet jeśli się z kimś nie zgadzamy, można bardziej życzliwie wymieniać poglądy... Zgodziłeś się na to, rejestrując się na tym forum.
Niestety, z tego co obserwuję już od bardzo dawna, masz ciekawą przypadłość poprawiania swojego wizerunku podcierając sobie tyłek drugim człowiekiem (który nie podziela Twojego zdania lub ma cokolwiek inne)...
Reszty nie trzeba tłumaczyć. Przeciętnie inteligentny człowiek, który to czyta, dopowie sobie resztę... Ja w każdym razie szanuje Twoją odmienność.