01-22-2013, 05:52 PM
(01-22-2013, 05:49 PM)Gorphal napisał(a):(01-22-2013, 05:42 PM)Poisoned napisał(a):(01-22-2013, 04:20 PM)Alfik napisał(a): Do tego aranżu takie granie pasuje idealnie. Nie przepadam jakoś strasznie za Comą. Ale mało jest kapel na polskim rynku, które dorównują im poziomem. Szacunek dla dobrej roboty trzeba mieć.
Taaa, zwłaszcza na żywo... Miałem wątpliwą przyjemność być dwa razy na ich koncercie (przez żonę niestety) i za każdym razem towarzyszące kapele zżerały ich bez popijania.
Ściana dźwięku, zero selektywności, miałem wrażenie że hałasem chcą przykryć swoje niedostatki.
O widzisz, jak ich widziałem na żywo parę lat temu (ze trzy razy nawet), to brzmieli zawsze bardzo dobrze, może coś sie pozmieniało.
Też zdecydowanie nie jestem ich fanem. Jak dla mnie wydali jedną dobrą płytę (pierwszą), a później wyciskali to do granic możliwości. Druga płyta na tych samych patentach co pierwsza, trzecia (dwupłytowa) jak pierwsza i druga, później jakaś symfoniczna, angielska, czy co tam jeszcze i od czasu pierwszej nie słyszałem z ich strony nic oryginalnego.
Ja po pierwszej (i po części drugiej) płycie miałem ich za ciekawą kapelę, po koncertach zmieniłem zdanie o 180 stopni.
![[Obrazek: 7w41Jta.jpg]](https://i.imgur.com/7w41Jta.jpg)